• Ny CD med undervisere

    ons d. 18. november

    Organist og prof. Ulrik Spang‐Hanssen og jazzpianist og lektor Søren Nørbo udsender nu en duo‐cd for orgel og klaver, indspillet ”live” under to koncerter i Symfonisk Sal i Musikhuset Aarhus. CD’en 'Garneret med hvidt støv' bliver præsenteret ved en gratis release-koncert onsdag d. 25. november kl. 17.00 i Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus.

    Klaver og orgel er ellers en ganske sjælden instrumentkombination, fordi der ikke findes så mange steder, hvor denne sammensætning kan realiseres vellykket. Det kan den imidlertid i Symfonisk Sal i Musikhuset Aarhus, hvor orglets flytbare spillebord kan stilles på scenen i umiddelbar nærhed af det store koncertflygel. På den måde kan man opnå det meget intime samspil, som det kræver at gennemføre helt frie improvisationer.

    Ulrik Spang-Hanssen og Søren Nørbo har hver på deres vis et ben i både den rytmiske og den klassiske lejr, og ingen kan derfor vide - mindst af alle dem selv - hvem der indtager hvilke roller hvornår. Naturligvis ligger der et større forberedelsesarbejde til grund for disse koncerter, men alle aftaler risikerer straks at blive saboteret på scenen!

    Den ny CD med Ulrik Spang-Hanssen og Søren Nørbo er en samling af de bedste benspænd, aftalebrud, og lejlighedsvis næsten telepatisk kommunikation fra to tidligere koncerter.


Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder