• Ny CD med Mikkelborg og DJM

    tir d. 1. september

    For præcis 2 år siden blev der afholdt et par helt enestående koncerter i Musikhuset Aarhus, hvor Palle Mikkelborg var sammen med garvede musikere fra forskellige dele af verden og en masse unge musikere fra DJM. 

    Koncerterne blev arrangeret for at markere udnævnelsen af Mikkelborg som adjungeret professor ved Det Jyske Musikkonservatorium. De mange medvirkende fra vidt forskellige musikalske miljøer illustrerede samtidig konservatoriets genremæssige bredde og internationale profil. 

    Koncerterne er nu dokumenteret på en helt ny CD, med Palle Mikkelborg, Helen Davies, Moussa Diallo, Mike Sheridan, gæstemusikere fra Mellemøsten og Afrika og omkring 100 sangere og musikere fra Det Jyske Musikkonservatorium, under ledelse af Jens Christian ”Chappe” Jensen. 

    Der er offentlig release på CD’en lørdag d. 5. september kl. 17.00 på DJM i Musikhuset Aarhus, i kantinen på 5. sal. Her er der smagsprøver fra CD’en, og det er muligt at møde Palle Mikkelborg og Jens Christian ”Chappe” Jensen. CD’en kan købes ved releasen for 100 kr. og kan efterfølgende bestilles via mail: mail@musikkons.dk.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder