• Peder Karlsson underviser i Aalborg

    tor d. 15. januar

    I dag begynder det første af tre undervisningsforløb på master- og diplomuddannelsen i Rytmisk Korledelse. Hermed begynder også det nye samarbejde med den svenske kor-troldmand Peder Karlsson, medstifter og tidligere medlem af The Real Group (S). Karlsson er en højt respekteret og erfaren sanger, korleder, komponist og arrangør, så der venter de ca. 30 studerende fra ind- og udland en stor oplevelse, når de møder ind til semesterstart i dag, torsdag d. 15. januar.

    Peder Karlsson arbejder for tiden på at konsolidere sin metodik “The Organic Choir”, som går rigtig fint i spænd med “The Intelligent Choir”-metodikken, der er udviklet af DJM-professor Jim Daus Hjernøe. En del af samarbejdet med Peder Karlsson er desuden at indgå i partnerskab med The Real Group Academy og med andre store nordiske kræfter om at skabe samarbejdsprojekter med partnere i hele verden. Et eksempel på Karlssons vidtfavnende arbejde kan opleves her.

    RAMA Vocal Center (RVC) under DJM er et internationalt center for udvikling af rytmisk vokalmusik under ledelse af Jim Daus Hjernøe. Centret afvikler fortrinsvis sine arrangementer på DJM’s afdeling i Aalborg. På centret er der studerende på både bachelor-, kandidat- og solistniveau. Desuden udbyder centret en mængde inspirationskurser i ind- og udland samt videreuddannelser for eksempelvis lærere og pædagoger på diplom- og masterniveau. Diplom- og masteruddannelsen er samlet i en række intensive forløb kombineret med distance learning via internettet. Se mere her. Det aktuelle forløb, som begynder i dag torsdag og løber frem til lørdag, er åbent for interesserede, som selv overvejer en videreuddannelse på RVC.


Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder