• Cristal baschet-seminar

  fre d. 21. november

  Den unge danske komponist og dj Mike Sheridan og det franske Hope Ensemble gæster DJM i Aarhus onsdag d. 26. november for at give et seminar for de studerende fra slagtøjsklassen og den elektroniske linje. De præsenterer instrumentet cristal baschet, som i dag nok er mest kendt for de krystalliske toner, der høres på soundtrackene til Drive og Solaris af filmkomponisten Cliff Martinez.

  Publikum får også mulighed til at opleve det bemærkelsesværdige instrument, nemlig ved en koncert i Lille Sal, Musikhuset, kl. 20.

  Hope Ensemble består af instrumentbygger, musiker og videnskabsmand Frederic Bousquet og slagtøjsprofessor Marc-Antoine Millon. Sammen har de specialiseret sig i at udbrede, forbedre og udfordre Baschet-brødrenes instrument. Ensemblet bevæger sig både indenfor det moderne og det klassiske repertoire.

  Mike Sheridan stiftede for første gang bekendtskab med instrumentet for tre år siden. Sheridan og Hope Ensemble kommer direkte fra en fælleskoncert i DR studie 2 d. 21. november. Det er deres første større projekt sammen, med Sheridan på bl.a. synthesizere og christal baschet og Hope Ensemblet på christal bascheter og slagtøj.

  Se meget mere om Sheridan og christal baschet i Gaffa og i wimp.dk

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder