• Solist-studerende på opera-turne

    søn d. 26. oktober

    Den Jyske Opera er for tiden på turné med Puccinis La Boheme. Turneforestillingen har fået flotte anmeldelser og mange stjerner, bl.a. i Jyllandsposten, Kristeligt Dagblad og Nordjyske Stiftstidende.

    Basbaryton Simon Duus, der er solistklassestuderende ved DJM, er med i denne fuldt professionelle operaproduktion i rollen som filosoffen Colline, en af Rodolpho’s tre boheme-venner. Flere anmeldere hæfter sig netop ved vennernes præstation; Politiken skriver om Møller og Duus at de leverer veloplagt kommedie, og Aarhus Stiftstidende skriver at de alle tre fremstilles overbevisende med god karaktertegning og matchende nuanceret sang. Og den tidligere JP-anmelder John Christiansens skriver på sin blog: ”Simon Duus overbeviste stort med en smuk udtryksfuld bas i farvelsangen til sin kofte, der skulle sælges for at købe medicin til Mimi”. Se hele anmeldelsen her.

    Boheme-opførelsen er de næste tre dage i Odense, herefter i Esbjerg, Kolding og Sønderborg. Forestillingen kommer til Aarhus d. 13.-16. november. Se spilleplanen her (hvor Duus alternerer med Thomas Christian Sigh).

    Efter turnéen med Den Jyske Opera kan Duus opleves sammen med Søren Rastogi i Schuberts Winterreise d. 28. november i Bygningskulturens Hus samt ved en gratis foyer-koncert for børn d. 30. november på Operaen, begge i København.


Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder