• Aarhus x Riga

  27/05 kl. 20:00 - Radar, Aarhus

  Spillestedet Radar i Aarhus bliver omdannet til et laboratorium, når rigaianske og aarhusianske kunstnere præsenterer kompositioner og installationer.

  I februar indledte tre rigaianske og tre aarhusianske kunstnere et samarbejde på spillestedet Aristids i Riga. Gennem to dages workshop omdannede de det lille spillested i Riga til et sonisk eksperimentarium og afprøvede grænser for det mulige og umulige.

  Nu lægger Radar ramme til endnu et eksperimenterende møde mellem kunstnerne, hvor de gennem en to-dages workshop komponerer og udformer den musik, som præsenteres for publikum denne fredag aften.

  Musikken spænder over techno, elektro-akustisk, trance, ny-klassik, avantgarde og drone. Forvent et krydsfelt af Arvo Pärt, Aphex Twin, Arnold Schoenberg, Laurie Anderson og Penderecki

  Deltagerne er: Filip Ja (DK), Olga Szymula (PL), Merlyn Silva (UK), Anna Kirse (LV), Toms Austrins (LV) og Sabīne Moore (LV).
  Filip, Olga og Merlyn er studerende ved den elektroniske linje DIEM på DJM.

  Koncerten er del af et samarbejde mellem Det Danske Kulturinstitut i Riga, Aristids og Radar, initieret med støtte fra Aarhus 2017.

  Se mere under eventen på Facebook.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i kalender

MÅ IKKE SLETTES

Klik på billedet for download.