RAMA Strings

Strygerafdelingen ved Det Jyske Musikkonservatorium

Strygerundervisningen varetages af en række fast tilknyttede undervisere, der alle har stor erfaring både som orkestermusikere og som kammermusikere og solister. Se den enkelte undervisers profil nedenfor.

Talentlinje
Siden efteråret 2014 udbyder DJM et introduktionskursus for unge strygere, som overvejer en konservatorieuddannelse. Kurset henvender sig til unge fra hele landet, det er gratis og strækker sig over en række weekender i efteråret i Aarhus. Se mere her.

International String camp 2015
Med RAMA International String Camp fra den 25. til d. 29. august i Aarhus blev der søsat en helt ny tradition, hvor professionelle og studerende mødes på tværs af landegrænser til masterclass, kammermusik, violinkonkurrence, kammerorkester og koncerter. MGK-elever er også velkomne. Se mere her.


UNDERVISERE:

Mo Yi, violin og barokviolin
1. soloviolinist i Randers Kammerorkester med en omfattende koncertvirksomhed som solist og kammermusiker. Professor i violin ved ”Universität der Künste Berlin“.

Tue Lautrup, violin og bratsch
4. koncertmester i Aarhus symfoniorkester, tidligere solospiller i 2. violin gruppen i DR SymfoniOrkestret. Tue Lautrup er en eftertspurgt kammermusiker og solist.

Olga Goija, bratsch
2. solo bratsch i Randers Kammerorkester siden 2009 Goija voksede op Riga, Letland, begyndte at studere violin som otte årig. Fra 2000 studerede hun i Los Angeles, USA, og hun spiller i dag regelmæssigt i Californien.

Henrik Brendstrup, cello
Som solist og kammermusiker en tilbagevendende gæst ved internationale kammermusikfestivaler. Gennem mange år fast tilknyttet Chamber Orchestra of Europe.

Frank Christensen, kontrabas
Ansat i Aarhus Symfoniorkester siden 1979, heraf 27 år som 1. solobassist. Desuden aktiv som kammermusiker og i flere ensembler for både ny musik og barokmusik.

Siden er sidst opdateret tir d. 8. september 2015

NY RAMA STRINGS VIDEO
- de studerende fortæller

 

Mo Yi
Tue Lautrup
Olga Goija
Henrik Brendstrup
Frank Christensen