SPOT Festival 2013 3.-4. maj i Aarhus

Det Jyske Musikkonservatorium er aktiv del af SPOT Festivalen

Konservatoriet er en af SPOT festivalens mange samarbejds-partnere. Det kommer bl.a. til udtryk ved at festivalen præsenterer fire unge, lovende konservatoriebands, som konservatoriet har udvalgt til netop denne lejlighed.

De fire bands kan opleves på Caféscenen i Musikhuset fredag og lørdag eftermiddag og aften, hvor de indgår som en del af Caféscenens ordinære festivalprogram.

Kadie Elder
Caféscenen, fredag kl. 16.00

Elektropop-bandet Kadie Elder har netop udgivet sin debut-EP af samme navn, efter debut-singlen Simple Guy tidligere på foråret. Bandet spillede ved Northside Festival og spiller igen ved Vesterbro Festival og ved Roskildefestival 2013. Forsangeren var oprindelig på vej med et selvstændigt folk-album da nye musikalske møder fik ham i en anden retning. Heraf opstod Kadie Elders elektroniske og melodiske poplyd med det melankolske og sofistikerede udtryk.

Facebook: https://www.facebook.com/kadieelder

Ulvetimen
Caféscenen, fredag kl. 20.00

Bandet har spillet en lang række koncerter siden starten i 2010 og har netop færdiggjort indspilningen af deres debut EP. Musikken har sit eget, dunkle udtryk og stemningsfyldte univers og udspringer fra den danske rock- og sangskrivertradition med elementer fra amerikansk folk. Bandet har i 2012 indgået et samarbejde med 3 strygere, som yderligere raffinerer koncertoplevelsen.

Facebook: www.facebook.com/Ulvetimen

Madame Indigo
Caféscenen, lørdag kl. 18.15

Med en klassisk jazz instrumentering, der bliver udfordret til at bryde rammer og forventninger, giver Madame Indigo et unikt bud på hvordan genrerne jazz og soul kan forenes og kombineres på ny. Med stor respekt for de musikalske rødder og tilpas nysgerrighed til at udforske det moderne udtryk i det genkendelige formår Madame Indigo at bygge bro mellem nyt og gammelt. Madame Indigo blev dannet i Århus i 2011. I januar 2013 kom deres debut-EP, og bandet har lige været på turne og har blandt andet spillet i Hamborg, Flensborg og flere jyske byer.

Facebook: www.facebook.com/madameindigo

We Invented The Night
Caféscenen, lørdag kl. 22.15

Et postrock-ensemble, der forener messende guitarer, buldrende perkussion og stemningsfulde synth-flader med længselsfulde sange og melankolske instrumentalpassager. Bandet har spillet sammen siden 2009. Kernen i We Invented The Night er trommer, bas og guitar, men de har også optrådt med bl.a. strygekvartet, f.eks. i januar på Train i Aarhus med 800 publikummer og efterfølgende en 4-stjernet anmeldelse i Gaffa.

Facebook: www.facebook.com/WeInventedTheNight

 

Siden er sidst opdateret tor d. 25. april 2013

Kadie Elder
Ulvetimen
Madame Indigo
We Invented The Night