Koncert med Konservatoriets Bigband

I uge 6 2016 vil Det Jyske Musikkonservatoriums Project Big Band lave en lille Danmarks turne. Denne turne fører dem i år også til konservatoriet i Aalborg onsdag d. 10. februar kl. 20.00, før den afsluttes på ”Hjemmebanen” i Musikhusets Rytmiske Sal torsdag d. 11. februar kl. 20.00

To gange om året turnerer Det Jyske Musikkonservatoriums Big Band rundt med et program for at give musikken det løft, der kun kan opnås ved at spille det samme repertoire igen og igen, lige som de store amerikanske big bands f. eks. gjorde det i 40erne.

I år er repertoiret dog langt fra musik som Count Basie og Duke Ellington spillede. Det Jyske Musikkonservatoriums Project Big Band spiller næsten udelukkende ny bigband musik, skrevet af de studerende, der afspejler Det Jyske Musikkonservatoriums meget brede stilistiske profil.

Al musikken er fortrinsvis skrevet af studerende på 3. årgang, og der vil især være fokus på vokalmusik sunget af flere af konservatoriets meget talentfulde sangere.

Det hele holdes sammen af orkestrets faste dirigent Jens Chr. ”Chappe” Jensen, som også er leder af http://www.bloodsweatdrumnbass.com

Siden er sidst opdateret fre d. 29. januar 2016