Live Foyn Friis's 1. Solistkonsert - Foyn Trio with Strings

Søndag d. 26. maj kl. 18.00
Det Jyske Musikkonservatorium, Kammermusiksalen
Fri entré

Den norske jazzsanger og soliststuderende Live Foyn Friis blev for nylig kåret som Årets Unge Jazzkomponist i Danmark. Hun er gået sammen med arrangør Kasper Bai for at skabe smuk musik for strygekvartet og hendes band Foyn Trio! Live har komponeret musikken, og Bai har skrevet dejlige strygearrangementer.

Foyn Trio! er et af de varmeste navne på den danske jazzscene lige nu. Live vandt DPA og DR's pris og optrådte med DRs Big Band i november. Foyn Trio!'s debutalbum Joy Visible blev nomineret til Danish Music Awards 2012 som Årets Danske Vokaljazz Udgivelse. Og de har netop været på releaseturné i Norge og Tyskland, hvor de har spillet helt udsolgte koncerter.

Deres musik er blevet spillet i radioen i både Norge, Danmark, Sverige og USA og er blevet rost af anmelderne med 8 af 10 stjerner, og 5/6 stjerner. Foyn Trio! udgiver snart sit 2. og 3. album. Det 2. album indspilles i Aarhus med producent Jonas Tranberg, og det 3. er et livealbum med netop den konstellation, som de optræder med til RAMA.

Denne koncert er også en indspilning af et livealbum og vil blive optaget og foreviget på LP!

Med i orkestret er:
Live Foyn Friis (NO), vokal, loops - Alex Jønsson (DK), guitar, effekter, backing vokals - Jens Mikkel Madsen (DK), kontrabass, backing vokals - Andreas Skamby (DK), trommer - Louise Gorm (DK), violin - Amalie Kjældgaard Kristensen (DK), violin - Mikkel Schreiber (DK), bratsch - Maria Edlund (DK), cello

www.livefoynfriis.com
www.facebook.com/foyntrio
www.facebook.com/livefoynfriis

Siden er sidst opdateret tir d. 2. april 2013